Menu Close

Street workout/Calisthenics

 

Dit aanbod betreft een gamma van onze partner QUALI-Cité ® uit Frankrijk, waarmee wij voor Vlaanderen op een exclusieve manier samenwerken.
U vindt op onze website een Nederlandstalige omschrijving van dit gamma. We geven evenwel slechts enkele voorbeelden van mogelijke combinaties weer.

Voor het volledige assortiment zie: https://quali-cite.com/en/sports/street-workout.html (Engelstalige versie).

 

 

De kunst van evenwicht.

In de productie van speel-en sporttoestellen is QUALI-Cité ® de voorloper, voor het gebruik van grondstoffen zoals inox en aluminium. Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt een uitgebreid gamma van speel- en sporttoestellen voor iedere leeftijdsgroep.

Het gamma “Street Workout” bestaat uit een ruime keuze aan toestellen, speciaal ontwikkeld op basis van de ervaring en het advies van de gebruikers. Een perfecte combinatie van bodybuilding en fitness : het gamma “Street Workout” biedt een verscheidenheid aan oefeningen waarbij niet meer nodig is dan het eigen lichaamsgewicht. Een activiteit voor alle generaties en voor ieder conditieniveau. Door in teamverband te sporten is deze discipline intenser en versterkt ze de sociale contacten.

 

Beknopt overzicht van enkele mogelijke combinaties:

Volg deze link naar het volledige gamma STREETWORKOUT